Prăjiturele japonze la aburi

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 17 Mai 2013 | 8458 vizualizari

 

O metodă foarte interesantă de a realiza prăjiturele gustoase şi arătoase.

 

INGREDIENTE

  • 75 grame făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte degresat
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1 lingură ulei
  • 1 1/2 linguri cacao pudră
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjiturele japonze la aburi:

Făina se amestecă cu praful de copt și se cerne. 

Oul se amestecă cu laptele, zahărul, uleiul și cacao. Se adaugă peste făină și se amestecă cu telul doar până devine omogen. 

Se toarnă compoziția în 4 forme de muffins, tapetate cu hârtie și se așează în steamer, la foc mediu, pentru 8-10 minute sau până când trece testul scobitorii. 

 

TIPS-URI

1

Despre cum se folosește steamerul, găsiți informații la: http://www.bucataras.ro/retete/dim-sum-cu-pui-i-lemongrass-42752.html

2

Calorii pe porţie: 98

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjiturele japonze la aburi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake OREO