Pui cu legume

de donpablo in Pui, 24 Oct 2013 | 3327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de ceapa verde (se toaca separat partea alba de cea verde)
  • 1 ardei rosu (taiat fideluta)
  • 1 ardei verde (taiat fideluta)
  • 250 gr. ciuperci ( champignon, urechi de lemn, etc.)
  • 1 piept de pui (se taie cat mai subtire fasii)
  • 50 gr. telina
  • 50 gr. morcov
  • 10 gr. ghimbir
  • 2 catei de usturoi taiat marunt
  • 2 lingurite sos de stridii
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura de sos de soia
  • ulei vegetal
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume:

Intr-o tigaie incinsa se pune cam o lingura de ulei vegetal. Dupa ce uleiul s-a incins se pune la calit ceapa (partea alba). usturoiul tocat marunt si ghimbirul taiat fideluta. Cand ceapa a inceput sa prinda o culoare aurie se adauga pieptul de pui taiat fasii si ardeiul taiat fideluta. Se amesteca in continuu. Cand pieptul de pui incepe sa se albeasca sa adauga si ciupercile. Se amesteca.

Cand carnea e gata se pune sos de soia.Se amesteca. Se rade telina impreuna cu morcovul si se pune in tigaie.Se amesteca. Se adauga sosul de stridii si uleiul de susan. Se amesteca. La sfarsit se presara partea verde de la ceapa.

Mancarea se serveste calda avand garnitura orez sau paste de orez.

Pofta buna!

 

COMENTARII (4)

Rocsi 1

24.10.2013, 19:56

Buuun

laura_n 1

25.10.2013, 14:55

ce-mi place ! la noi e mancare traditionala )

diaconta 1

25.10.2013, 20:08

buna mancare
Bun venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04