Pui cu sos de smantana in vas yena

de Rocsi in Pui, 16 Oct 2010 | 6987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 1 lingura unt
  • 6-7 linguri smantana
  • 1 lingurita faina
  • 4-5 linguri apa
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana in vas yena:

Pieptul de pui se taie fasii.

se spala si se lasa la scurs pe un tocator.

se condimenteaza cu piper,vegeta si putina boia si il lasam asa vreo 15 min.

intr-o tigaie se pune untul la topit.

cand s-a incins punem faina si amestecam bine sa nu se faca cocoloase.

apoi adaugam si smantana si 4-5 linguri de apa.

condimentam cu putina sare si piper.

lasam sa dea 2-3 clocote.

intr-un vas yena asezam fasiile de pui.

peste turnam sosul fiebinte peste pieptul de pui si dam la cuptor40-50 de min.

cand e gata il scoatem,il asezam pe farfurie .

deasupra presaram patrunjel verde ,tocat marunt.

pofta mare.......

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu sos de smantana in vas yena 56534
retete culinare - Pui cu sos de smantana in vas yena 56535
retete culinare - Pui cu sos de smantana in vas yena 56536
retete culinare - Pui cu sos de smantana in vas yena 56537
retete culinare - Pui cu sos de smantana in vas yena 56538

COMENTARII (17)

Rocsi 1

18.10.2010, 11:22

kamy nu te supara k nu mai e ..pot sa fac
nadina pai intai tre sa dau la copilasul mai mare,si apoi dau la soacra

epurasha2bb 1

18.10.2010, 11:53

Rocsi 1

18.10.2010, 20:10

mersi roberta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21