Pui pe sticla

de Criss in Pui, 6 Dec 2010 | 5130 vizualizari

 

Am tot vazut aceasta metoda de a pregati puiul la cuptor, si anume tras in teapa :d pe o sticla, iar puiul de saptamana trecuta, gatit de Kamy m-a convins sa nu mai stau pe ganduri. Prin urmare am decis sa incerc si eu aceasta metoda si nu imi pare rau. Puiul se fragezeste in interior si se rumeneste in exterior.

 

INGREDIENTE

  • -1 pui 
  • -condiment pentru pui
  • -1 sticla (de care incape in cuptor)
  • -foi de dafin
  • -crengute de cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul se curata, se spala si se condimenteaza. Sticla se umple cu apa, se trage puiul pe sticla, se pune sticla cu puiul in tava. In tava se pune de asemeni apa, frunzele de dafin si crengutele de cimbru. Se pune tava in cuptor pentru o ora si jumatate, timp in care se stropeste puiul cu lichidul din tava.

Se serveste cu garnitura preferata. In cazul nostru, cartofi nature.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui pe sticla 68852
retete culinare - Pui pe sticla 68854
retete culinare - Pui pe sticla 68855
retete culinare - Pui pe sticla 68856
retete culinare - Pui pe sticla 68857
retete culinare - Pui pe sticla 68858

COMENTARII (21)

Criss 1

06.12.2010, 20:54

Kamy, .
Ruxy, no way.

nadina73 1

07.12.2010, 02:53

super bun ne place si noua mult ,ca se rumeneste foarte bine

Criss 1

07.12.2010, 08:16

Merci Nadina. Si mie imi place mai ales pielea rumenita . Desi stiu ca nu e sanatoasa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: