Pui cu sos şi ravioli

de ionix in Pui, 10 Ian 2011 | 3314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
  • 10 ciocănele
  • o lingură cu busuioc
  • sare, piper
  • două linguri cu unt
  • două linguri cu apă
  • Pentru sos:
  • două fire cu ceapă verde
  • o lingură cu pastă de soia
  • două linguri cu unt
  • o lingură cu brânză topită
  • sare, piper
  • puţin busuioc
  • Pentru ravioli:
  • o pungă de ravioli cu brânză
  • sare
  • o lingură cu ulei de măsline
  • 100 g caşcaval
  • 4 linguri cu brânză topită
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos şi ravioli:

Preparare pui:

Se topeşte untul, se pune apa şi se pune puiul bine spălat.

Se pune busuiocul şi se acoperă cu un capac.

Când carnea este aproape gata vom pune sare şi piper după gust.

Preparare sos:

Se pune untul la topit şi în untul încins punem ceapa verde la călit, tocată mărunt.

Când ceapa s-a înmuiat punem pasta de soia şi brânza topită.

Se adaugă şi busuiocul iar când dă în clocot, adăgăm sarea şi piperul. Toate se pun după gust.

Preparare ravioli:

Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se unge un vas cu uleiul de măsline. Se pun jumătate din paste, se pune brânza topită cu puţină sare iar deasupra radem caşcavalul.

Se lasă la cuptor până se topeşte caşcavalul de deasupra.

Pe o farfurie se aşează pastele de la cuptor, puiul iar peste pui turnăm sos.

Se serveşte cald.

Poftă bună!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu sos şi ravioli 76643
retete culinare - Pui cu sos şi ravioli 76644
retete culinare - Pui cu sos şi ravioli 76645
retete culinare - Pui cu sos şi ravioli 76646
retete culinare - Pui cu sos şi ravioli 76647
retete culinare - Pui cu sos şi ravioli 76648

COMENTARII (29)

ionix 1

11.01.2011, 11:35

Lilik... mersic

MIUTA 1

11.01.2011, 12:23

Sylvia 1

13.01.2011, 19:29

Excelent

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: