Pui Kiev

de deyutzky in Pui, 20 Feb 2016 | 1349 vizualizari

 

Absolut delicios! Nici nu m-as fi gandit ca poate iesi asa o bunatate. 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 catel de usturoi
  • cateva fire de pantrujel verde
  • cateva fire de marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Untul moale il amestecam cu patrunjelul tocat, usturoiul dat pe razatoarea mica sau zdrobit, mararul tocat, sarea si piperul.

Punem compozitia pe o bucata de folie alimentara si o rulam. Trebuie sa obtinem un rulou subtire. Dam ruloul la congelator pentru 10 minute.

Taiem pipetul de pui astfel incat sa avem 4 felii. Batem feliile de piept cu ciocanul de snitele, le presaram cu putina sare si asezam pe fiecare felie cate o bucata de rulou de unt. 

Rulam astfel incat untul sa fie bine acoperit. Daca este nevoie, le puteti prinde si cu cateva scobitori, eu le-am infasurat bine si le-am dat bine prin faina si ou batut ca sa nu se desfaca la prajit.

Batem ouale cu putina sare. Faina o punem intr-un bol, iar pesmetul in alt bol.

Dam fiecare rulou prin faina, ou si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins, apoi le scoatem pe niste servetele pentru a se absoarbe uleiul.

Pofta buna! 

 

RETETA IN IMAGINI

Pui Kiev-0
Pui Kiev-1
Pui Kiev-2
Pui Kiev-3
Pui Kiev-4
Pui Kiev-5
Pui Kiev-6

COMENTARII (23)

mihaelar63

mihaelar63 1

22.02.2016, 22:05

Este un preparat renumit . Si eu imi doresc sa-l incerc Ti-a iesit foartefrumos

deyutzky

deyutzky 1

23.02.2016, 10:52

Va multumesc tuturor!

laura_n

laura_n 1

24.02.2016, 18:19

si mie nu mi-ai dat... ))
big like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!