Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii

de -Miti- in Mancare copii, 23 Apr 2011 | 1862 vizualizari

 

Nu e o reteta,e o dedicatie pentru toti bucatarasii cu ocazia sarbatorilor Pascale. Sa aveti toti un Paste Fericit alaturi de cei dragi.
Pe oul cu caractere japoneze scrie LOVE si vi-l dedic tuturor! Mai este unul desenat cu un cal de maruntica mea.
Puisorul meu e cam uratel ca am scapat oul pe jos:))) si i-am pus ochi de plastelina ca n-a mai contat oricum...
Spor la treaba!

 

INGREDIENTE

  • un ou fiert tare
  • o felie de morcov
  • o maslina neagra sau verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii:

Se decojeste oul si se taie la mijloc in zigzag,astfel incat sa se poate scoata o parte.

Se fac ochii din maslina si se taie doua felii subtiri din morcov .

Se asambleaza mai frumos ca puisorul meu.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii 100304
retete culinare - Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii 100305
retete culinare - Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii 100306
retete culinare - Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii 100307
retete culinare - Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii 100308
retete culinare - Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii 100309
retete culinare - Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii 100310
retete culinare - Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii 100311

COMENTARII (19)

mirela0911 1

24.04.2011, 20:31

Multumim tare mult, iar ouale sunt tare frumoase mai ales ca sunt facute de fetite Paste fericit!

adry88 1

25.04.2011, 15:32

ce frumos arata

cristiana_dana 1

25.04.2011, 16:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21