Pulpa de miel impanata, la cuptor

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2010 | 2764 vizualizari

 

O fripturica foarte buna care merge perfect cu salata de cartofi

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • slanina afumata
  • 4 linguri untura de porc
  • 200 ml vin alb
Pt salata de cartofi:
  • cartofi 1 kg
  • 5 oua
  • 2 cepe proaspete
  • 1 feliuta ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ulei de masline 4 linguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel impanata, la cuptor:

Se spala pulpa ,se cresteaza cu varful cutitului din loc in loc si se pun bucatele de usturoi si slanina taiate in feliute,

se condimenteaza cu sare si piper, se unge bine cu untura, se pune intr-un vas pulpa, se pune 1 pahar de vin alb si se da tava la cuptor pentru 1 ora.Se completeaza cu vin din   cand in cand.

Cartofii se fierb in coaja ,se curata si se taie cubulete ,ouale se fierb tare si se razuiesc,ceapa se taie pestisori.

Se amesteca cartofii cu ceapa,oul razuit ,ulei sare si piper si ardei rosu taiet cubulete.

Se serveste salata de cartofi cu friptura de miel.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de miel impanata, la cuptor 53075
retete culinare - Pulpa de miel impanata, la cuptor 53076
retete culinare - Pulpa de miel impanata, la cuptor 53077
retete culinare - Pulpa de miel impanata, la cuptor 53078
retete culinare - Pulpa de miel impanata, la cuptor 53079
retete culinare - Pulpa de miel impanata, la cuptor 53080

COMENTARII (31)

nadina73 1

03.10.2010, 18:26

ce e ela razi?

nadina73 1

03.10.2010, 18:26

da rocsi e cel mare pe cere il vrei?sau pe care il aspteti sa creasca mai repede pe care sa il ud mai tare la radacina?

Rocsi 1

03.10.2010, 18:41

pai pe cel mai mare il vreau..uda uda sa creask repede

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D