Pulpa de miel in oala de lut

de Constelatialeu in Oaie, 8 Iun 2020 | 2875 vizualizari

 

E cu miel, e cu usturoi verde, e ca nu mai este...lins spre lins cu gura-n jos ca a fost delicios...

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel- partea din spate cca 1,5 kg
  • usturoi verde ( din gradina, ca am pus acum am)
  • sare grunjoasa
  • piper macinat
  • ulei cca 100 ml
  • 300 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in oala de lut:

Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete peste noapte, apoi am spalat-o si am portionat-o. Am asezat bucatile de miel in oala de lut, am presarat sare, piper. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat marunt cu tot cu frunzele verzi, l-am adaugat peste bucatile de miel, am adaugat uleiul si apa si am asezat capacul peste oala. Oala am bagat-o in cuptor si am dat focul la minim, am lasat cca 2 ore la foc minim. Dupa 2 ore am ridicat capacul si am mai lasat la cuptor cca 20 min, sa se rumeneasca putin.Un deliciu, mai ales daca-ti place carnea de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc