Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
"Bunatati de Paste"...........Mie imi place mielul si il mananc oricum, sunt fericit ca sunt singurul care il mananca si nu am cu cine ma bate pe farfurie:)))
Am spalat carnea de miel sub un jet de apa rece si am curatat-o de pielita. Intr-un castron am pus cele 2 linguri de unsoare si am adaugat celelalte ingrediente. Am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.
Am facut in pulpa de miel mici buzunarele pe care le-am umplut cu jumatati de usturoi. Am uns pulpa pe o parte si pe cealalta cu unsoarea amestecata cu ingredientele, am turnat vinul peste si am lasat-o la macerat 4 ore.
Am incins cuptorul la 200 de grade C si am bagat pulpa la cuptor. Dupa 10 minute am redus cuptorul si am lasat-o la 170 de grade C, pana s-a rumenit pe ambele parti. Am stropit-o din cand in cand cu sosul din tava.
A iesit un deliciu.
Pofta buna!
1
Daca nu folositi unsoare, puteti pune ulei, dupa parerea mea unsoarea fragezeste carnea.
2
Se serveste cu orice garnitura.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult