Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Aug 2013 | 4565 vizualizari

 

Cine doreste!?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vita
  • o doza de bere bruna (cel mai mult imi place Silva)
  • 2 morcovi potriviti
  • un ardei iute
  • o capatana de usturoi
  • 10-15 frunzulite de busuioc verde
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc:

Dupa ce am curatat bine carnea de vita si am spalat-o, in apa rece, o uscam usor cu un servet de hartie si o punem la prajit intr-o tigaie acoperita cu un capac. O lasam sa se patrunda bine si adaugam, pe rand, morcovul, usturoiul feliat si ardeiul iute. Lasam sa fiarba totul, acoperit, cam 10-15 minute si adaugam si berea bruna. Cand s-a evaporat berea, adaugam sucul de rosii/bulionul, potrivim de gust cu sare si presaram si busuiocul tocat marunt. Mai lasam 10 minute pe foc si gata! Se serveste cu pofta, si cine doreste, cu un pui de mamaliguta!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-0
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-1
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-2
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-3
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-4
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-5
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-6
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-7
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-8
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-9
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-10
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-11
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-12
Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc-13

COMENTARII (33)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

30.08.2013, 11:22

Multumesc!

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

07.07.2014, 19:25

Ce bunatate!

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

07.07.2014, 19:45

Chiar este

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!