Pulpe cu legume la cuptor

de liana_geicu in Pui, 2 Dec 2009 | 6427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de cocos de curte
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • rosii din bulion
  • 1 legatura de marar
  • sare, piper, maghiran, oregano
  • 100 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu legume la cuptor:

Am fiert pulpele cam o ora cu putina sare.

Intre timp am taiat cartofii felii subtiri, morcovul si rosiile cubulete. Am asezat legumele impreuna cu pulpele in tava si am adaugat o parte din zeama in care au fiert si piperul, maghiranul, oregano (cate putin din fiecare). 

Dupa ce a dat cateva clocote se adauga vinul. Cand mancarea este gata adaugam si mararul tocat marunt.

Se serveste cu muraturi si un pahar de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (17)

liana_geicu 1

05.12.2009, 13:32

Multumesc, Miha!

Sylvia 1

26.01.2010, 10:09

Super gustoasa trebuie sa fie, si eu gatesc des cu "pui de casa" aici in Franta este "pui fermier " si am norocul sa il gasesc mereu in magazine. E minunnat la gust, felicitari pentru reteta

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:32

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paprikas cu smantana a la Kati