Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci

de Bya Ralu in Curcan, 7 Ian 2014 | 2705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 Pulpe de curcan
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1/2ardei kapia
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 borcan fasole pastai
  • 1 cutie de ciuperci
  • cateva buchetele de broccoli
  • ulei de masline
  • putin unt
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.

Adaugam condimentele,morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat cuburi.

Intr-un vas de lut se pune fasolea pastai si ciuperciile scurse de zeama,legumele calite,se amesteca putin.

Peste fasolea pastai punem pulpele de curcan trase in putin unt in tigaie.Punem si buchetelele de broccoli.

Se pune vinul si 1 pahar de apa.

Se da la cuptor pentru circa 1 ora,se mai verifica intre timp,daca scade zeama se mai adauga apa,iar pulpele se intorc.

Spre final se adauga si usturoiul taiat rondele.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci 289157
retete culinare - Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci 289173
retete culinare - Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci 289174
retete culinare - Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci 289175
retete culinare - Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci 289176

COMENTARII (48)

Bya Ralu 1

08.01.2014, 13:27

Mihaela11_jo 1

08.01.2014, 20:15

Ce de arome
Ce de culori

Bya Ralu 1

09.01.2014, 20:40

mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55