Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 7 Iun 2015 | 754 vizualizari

 

Am scapat usor cu masa de pranz de azi.Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 1 bara de carnati afumat
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor:

Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline, (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se omogenizeaza si apoi folosim amestecul pe post de "ulei de masaj" pentru pulpe.

Se pudreaza cu condimente si se lasa la rece timp de o ora sa se fragezeasca.

Dupa 1 ora le frecam bine cu amestecul de condimente, le punem intr-un vas de yena alaturi de carnatiul afumat si taiat bucati potrivite..Punem tava pentru 30 min. la 180 grade, in cuptorul preincalzit.

Cand observati ca s-a format crusta asa cum va place (mai mult sau mai putin crocanta), scoateti tava din cuptor si serviti pulpele cu o garnitura dvs. preferata .

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din cand in cand luam cu lingura din sosul care s-a format in tava si il punem peste carne (o ajuta sa nu se usuce si ii da un gust foarte bun).

2

putem adauga vin alb in tava.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor 384646
retete culinare - Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor 384647
retete culinare - Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor 384648
retete culinare - Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor 384649
retete culinare - Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor 384650
retete culinare - Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor 384651
retete culinare - Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor 384652
retete culinare - Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor 384653

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

08.06.2015, 16:29

Este bine daca ai scapat asa rapid

Micutza Luana 1

08.06.2015, 17:05

Gicuta69 1

09.06.2015, 09:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55