Pulpe de pui cu legume la cuptor

de ionix in Pui, 2 Oct 2010 | 6704 vizualizari

 

pulpele au invelisul crocant si sunt foarte suculente la mijloc... asa le-a descris sotul :p

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 5 catei usturoi
  • doua cepe 
  • doua linguri cu ulei
  • sare si piper
  • 1/2 lingurita cu busuioc
  • doua linguri cu sos worcestershire
  • doua linguri cu vin alb sec
  • 100 ml apa
  • 500 g legume amestec mexican
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume la cuptor:

Pulpele se spala bine, se aseaza in vasul de yena, se condimenteaza (cu sare, piper si busuioc).

Peste pulpe punem apa, vinul, sosul worcestershire si uleiul.

Ceapa o taiem julien, usturoiul il taiem feliute iar apoi le punem peste pulpe.

Dam vasul la cuptor, nu preincalziti cuptorul, si lasam pana cand pulpele sunt aproape gata. Lasam focul cuptorului la minim

Cand sunt aproape gata, scoatem pulpele din vas si asezam amestecul mexican. Peste amestecul mexican punem pulpele si dam vasul la cuptor.

Focul de la cuptor il dam la mediu si lasam pana cand pulpele se rumenesc frumos, va fi suficient timp sa se faca si legumele.

Am servit langa orez cu pasta de gogsari.

 

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui cu legume la cuptor-0
Pulpe de pui cu legume la cuptor-1
Pulpe de pui cu legume la cuptor-2
Pulpe de pui cu legume la cuptor-3
Pulpe de pui cu legume la cuptor-4

COMENTARII (28)

ionix 1

04.10.2010, 19:01

multumesc mult fetelor pt aprecieri... va pupacesc pe toate...
@Nadina... mey, n-a papat el tot
@Medi... normal, ca da

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:33

arata delicios ... bravo

ionix 1

10.10.2010, 09:23

@Cristina... multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41