Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar

de Dea_Dea in Pui, 25 Iul 2013 | 3410 vizualizari

 

Un pranz mai usor , dar bun!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 3 linguri iaurt
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar:

Pulpele de pui se pun la fiert , dupa ce sunt fierte se scot la racit.

Se rupe bucati carnea de pe oase si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pun la rumenit in wok 5-10 min.

Intr-un castron se amesteca iaurtul, oul si mararul.

Se toarna peste pulpe si se amesteca continuu 2-3 min.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu piept de pui , dar nu il mai fierbem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de iaurt si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui marinat in iaurt cu taitei de orez si sos de rosii