Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor

de LUK in Pui, 3 Mar 2011 | 25142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 500ml apa
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi(dinti)
  • sare,piper
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • o lingura de ulei
  • o jumatate de ardei rosu
  • patrunjel verde pentru servire(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor:

Pulpele de pui decongelate se spala si se curata de piele(e optional dar mie mi se pare mai sanatos asa..)Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-un vas (de preferat acela in care le si punem in cuptor) punem uleiul pasta de tomate,ceapa taiata marunt,usturoiul taiat feliute,ardeiul taiat fasii,zaharul si sare si amestecam bine..Punem pulpele in aceasta marinata si le lasam la rece o ora(daca nu aveti timp le puneti direct in cuptor..).

Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade o ora(de la momentul in care a inceput sa fiarba sosul).Cu 10-15 min inante de a le scoate din cuptor,turnati cu o lingura sos peste carne.Se servesc cu patrunjel verde tocat deasupra..si cu o garnitura pe placul dumneavoastra..noi am ales un piure de cartofi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor 88967
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor 88968
retete culinare - Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor 88969

COMENTARII (33)

LUK 1

04.03.2011, 19:41

multumesc Dia

Mihaela11_jo 1

04.03.2011, 22:01

Foarte apetisante

LUK 1

09.03.2011, 23:07

multumesc mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21