Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman

de Bya Ralu in Pui, 19 Iul 2013 | 1418 vizualizari

 

O mancarica super buna si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • sare/piper alb/boia dulce/ghimbir/piper rosu/oregano
  • ulei de masline
  • 3-4 frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi mare
  • Pentru piure in 2 culori:
  • 5 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de margarina
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman:

Pulpele de pui se taie in doua,se cresteaza,se condimenteaza si se pun intr-un castron cu ulei de masline si laptele de cocos.

Se amesteca toate ingredientele,in zonele crestate se pun feliute de usturoi.

Se aseaza pulpe de pui in vasul roman impreuna cu sosul format,se presara piper rosu ,oregano si frunze de busuioc.

Se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Intre timp se pun la fiert separat morcovii intregi intr-o craticioara,iar cartofii se pun cubulete in alta craticioara.

Cand s-au fiert se prepara piureul de cartofi cu jumatate de cana de lapte si 1 lingura de unt,sare si piper dupa gust.Se amesteca totul foarte bine,

La fel se procedeaza si cu piureul de morcovi,aceleasi ingrediente si pasam cu blenderul.

Intr-un farfurie punem o forma,punem jumatate de piure de cartofi,iar deasupra punem piureul de morcovi.Se servesc si pulpele de pui cu putin sos.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu muraturi.

2

Se orneaza cu frunze de busuioc

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman-0
Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman-1
Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman-2
Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman-3
Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman-4
Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman-5

COMENTARII (38)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

20.07.2013, 23:23

multumesc

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 23:29

arata grozav

Bya Ralu

Bya Ralu 1

26.11.2013, 23:33

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!