Pulpe de pui in sos tomat

de mihaelar63 in Pui, 11 Ian 2021 | 2243 vizualizari

 

Daca imi place mie la ceva sosul cu rosii, apoi trebuie sa fie usturoiat si cu busuioc. De data aceasta am mai intervenit si cu cimbru. A iesit mai mult decat bun. Ba chiar prea putin. Data viitoare am sa prepar cu mai mult sos.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr pulpe pui
  • 500 ml bulion rosii de casa
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 crenguta busuioc
  • 1 foaie dafin
  • 4 catei usturoi
  • piper negru macinat
  • sare
  • Garnitura : cartofi cu ceapa [cartofi , untura de porc de la prajirea carnatilor , ceapa prajita , boia , sare ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos tomat:

  1. Pulpele de pui au fost fierte initial in zeama de pui cu legume .
  2. Pulpele de pui se pun la prajit pe ambele parti pana se rumeneste pielea .
  3. Turnati deasupra bulionul de rosiii .
  4. Puneti sa fiarba un clocot impreuna cu usturoiul fin feliat .
  5. Adugati la fiert foaia de dafin , crenguta de cimbru , sare si piper .
  6. La inceput am adugat si 2 polonice de zeama de pui .
  7. Lasati sosul sa scada pana ajunge la consistenta dorita .
  8. Sosul a iesit foarte bun . Regret ca nu am preparat mai mult .
  9. Serviti pulpele in sos tomat alaturi de garnitura si salata preferata .
  10. Noi am servit cu cartofi rantaliti si cu castraveti in saramura .
  11. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Sosul a iesit foarte bun , dar putin .

2

Data viitoare il voi prepara in cantitate dubla .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel