Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese

de adasev12 in Pui, 8 Feb 2011 | 2215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 3 lg suc  bolognese( eu am cumparat)
  • o jum de ceapa
  • 2 lg bulion
  • cateva masline negre fara sambure
  • ulei, sare, piper, vegeta, patrunjel verde, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese:

pulpele le-am fiert in supa de galuste. le-am scos cand au fiert, si le-am luat pielita( sotul nu o mananca,dar  o las la supe, ca e grasa si da gust bun). am incins putin ulei in tigaie, am pus pulpitele si le-am lasat sa prinda un pic de crusta. intr-o canita am amestecat 2 lg de bulion cu piper si vegeta , am pus si un catel de usturoi taiat  in patru si am turnat peste pulpite. am mai lasat vreo 5 min  sa se inabuse in sos.

am taiat ceapa felite subtiti si am inabusit-o f putin in ulei, fara s ase prajeasca, am adaugat cartofii fierti in prealabil in coaja , curatati si zdrobiti cu furculita . am adaugt si sucul bolognese si putin oregano, am amestecat f bine si am mai stins cu o canita de supa de carne. am potrivit gustul cu spiper si vegeta, si daca mai e nevoie putina sare, am adaugat cateva masline taiate in patru si patrunjel verde .

P.S. mergea de minune cu castraveti murati sau alta muratura, dar...acum imi lipsesc cu desavarsire....offfffff!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese-0
Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese-1
Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese-2
Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese-3
Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese-4
Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese-5
Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese-6

COMENTARII (32)

adasev12 1

09.02.2011, 14:12

onesta...la urma urmei, orice mancare ingrasa...daca faci excese...dar asa ponderat...no problem

ela 1

09.02.2011, 14:13

adasev12 1

09.02.2011, 14:16

ela....pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04