Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pilaful de orez:
Pulpele de pui se spala, se sterg cu hartie absorbanta de bucatarie si se ung cu putin ulei.
Condimentam pulpele cu sare, boia dulce si piper dupa gust, apoi le asezam pe gratarul tavii de friptura. In tava punem 1/2 cana apa.
Dam carnea la cuptor pentru 45 minute (coacere cu ventilatie, 180 grade C).
Curatam legumele, le spalam.
Ceapa se toaca marunt si se pune la sotat in 2 linguri de ulei.
Adaugam ardeiul taiat bucatele, dovlecelul ras, bobitele de mustar, mai calim 5 minute legumele impreuna.
Adaugam orezul clatit in apa rece si 1 cana de apa plata.
Amestecam des sa nu se prinda orezul.
Dupa ce apa a scazut, mai punem inca o cana de apa, iar la final si a treia cana.
Lasam sa scada apa si sa se umfle orezul, adaugam 1 lingurita pasta de tomate, asezonam cu sare si piper dupa gust, adaugam verdeata tocata.
Scoatem pulpele rumene din cuptor si le servim alaturi de acest delicios pilaf de orez cu dovlecel.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult