Pulpe de pui la grill cu cartofi copti.

de silvi0ara in Pui, 5 Aug 2010 | 6622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • condimente dupa gust(sare,piper,usturoi,cimbru,boia dulce sau picanta)
  • Garnitura:
  • 5 cartofi mai mari rosii
  • 200g telemea de capra
  • 1 lingurita unt
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la grill cu cartofi copti.:

Pulpele se spala bine si se condimenteaza dupa gust,apoi se pun la grillul de la aragaz.(se pot foarte bine face si la gratar )Se lasa se se faca cam 40-45 de minute.

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .

Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.

Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu iaurtul sau smantana,untul,si miezul de la cartofi.Se omogenizeaza bine si se condimenteaza dupa gust.Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartof si se mai dau la cuptor pentr 5 minute sa capete o culoare aurie.
Se servesc pulpele alaturi de cartofi si salata.Eu am pus si cateva ciupercute umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la grill cu cartofi copti." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,