Pulpe de pui la tava

de RuxyRux in Pui, 24 Ian 2016 | 5369 vizualizari

 

O reteta incredibila! Iese tare gustoasa friptura...cu usturoi..muuult usturoi...sa faceti si voi......daca va e pofta! Garnitura la alegere...piure de cartofi sau legume la cuptor! :D :))) :x

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui maricele
  • o canita de ulei de masline
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 capatana mare de usturoi
  • o crenguta de rozmarin
  • 3 foi de dafin
  • 150 ml vin
  • cate un praf bun din urmatoarele condimente: usturoi, rozmarin, maghiran, piper,
  • o jumatate de lingura boia dulce afumata
  • apa cat sa ajunga la jumatatea pulpelor
  • sare de Himalaya( sau de mare) dupa gust
  • un mar mare taiat in jumatate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tava:

Se curata pulpele, se spala, se pun in tava cu ulei, impreuna cu ceapa taiata in doua, cu usturoiul spalat cu tot cu coaja si taiat in jumatate si se calesc usor, se adauga condimentele, marul, apa, si se  pune tava la foc mic pe aragaz timp de 15 minute, avand grija sa intoarcem pulpele de doua ori pe ambele parti. Adaugam si vinul si mai lasam pe foc un minut.

Punem tava la cuptor pana se rumenesc pulpele si avem grija sa le stropim cu sosul din tava de cate ori pe parcursul coacerii.

Cu aceasta reteta friptura iese o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

25.01.2016, 23:04

Va multumesc tare mult

mirela0911 1

26.01.2016, 15:10

Ce rumene si bune sunt!

RuxyRux 1

31.03.2016, 00:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos de ceapa caramelizata