Pulpe de rata cu orez cremos in lapte de cocos si legume asiatice

de Toamna07 in Rata, 16 Feb 2015 | 4962 vizualizari

 

O farfurie plina de arome cu tenta asiatica,o incantare gastronomica !
Rapid si gustos !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 2 persoane :
  • 2 pulpe de rata
  • 150 g orez cu bob lung
  • 1 punga cu legume congelate chinezesti
  • 100 ml lapte de cocos
  • 100 ml smantana lichida
  • Curry,piper,fulgi de chilli (dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata cu orez cremos in lapte de cocos si legume asiatice:

Pulpele de rata le vom frige intr-o tigaie neaderenta si bine incinsa timp de 4 minute pe ambele parti .

Acum ,le presaram cu sare si piper. Le dam la cuptor incins timp de 20 de minute. Le scoatem din cuptor si le lasam sa se odihneasca cel putin 5 minute.

In timp ce se fac pulpele,fierbem orezul- al dente -in apa cu sare . Scurgem orezul de apa.

Intr-o tigaie adanca incingem putin ulei si vom gati legumele congelate peste care vom pune sare,fulgi chilli si un praf de curry.Punem orezul peste legume,laptele de cocos si smantana lichida. Micsoram focul si amestecam usor.

Lasam pe foc doar 2-3 minute.

Pulpele de rata le servim pe orezul cremos cu legume.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata cu orez cremos in lapte de cocos si legume asiatice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata caramelizat