Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

de Sidy in Pui, 29 Aug 2010 | 4361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui
  • cartofi noi
  • 100 ml vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • o ceapa rosie
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin:

Pulpele se spala se sterg bine de apa apoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni.
Cartofii noi se curata bine apoi se taie fiecare in patru.Ceapa rosie se taie rondele iar usturoiul in feliute subtiri.
Se amesteca ceapa si usturoiul cu cartofii si se pun in vasul roman( dupa ce acesta a stat macar o ora si 1/2 , in apa la inmuiat)peste care punem sare , piper, cimbru si bucatele de unt.
Pulpele le scoatem de la rece , le aranjam peste cartofi , adaugam vinul si presaram deasupra boia si alte bucatele de unt.Deasupra vasului punem folie de aluminiu.
Dam la cuptorul dinainte incalzit sa se coaca bine si carnea si cartofii. Dupa aproximativ o ora luam folia pentru ca pulpele sa faca o crusta frumoasa deasupra.
Se presara patrunjel verde peste pulpe si cartofi ( dupa ce s-au copt)si se serveste cu salata verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin-0
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin-1
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin-2
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin-3
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin-4
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin-5
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin-6

COMENTARII (13)

nadina73

nadina73 1

29.08.2010, 17:29

ce draguta esti sidysuper bune pulpitele si chiar face minuni vasul astaasa ca 5 furcu

Julie

Julie 1

30.08.2010, 08:45

Vreau si eu o minune din asta!

elena1988

elena1988 1

22.03.2011, 18:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!