Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

de Bucataras Medi in Pui, 9 Mai 2010 | 13072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 pachet aluat foietaj
  • .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti)
  • .8 felii branza topita feliata
  • .1 ou
  • .seminte (mac, susan,dovleac......ce preferam)
  • .faina
  • .sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj:

Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.

Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Pe o plansa pe care am presarat putina faina se intinde aluatul si se presara si el cu faina.

Se taie bucati patrate.

Pe fiecare patrat se pune cate o felie de branza topita(patratul de aluat trebuie sa fie mai mare decat felia de branza topita) si apoi pulpa.

Se "imbraca" bine pulpa in aluat astfel incat sa nu se desfaca ,ungem cu ou batut si presaram cu seminte.

Se da la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc.

Se servesc alaturi de o garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:32

Bunica, nu vrei sa gusti?

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:33

Multumesc,Nadina!Ti-am pastrat bineinteles ca altfel Ela manca tot

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:33

Multumesc,multumesc,Lia!...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ghimbir