Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pulpele le parlim ,le spalam,le taiem ,apoi le crestam in mai multe locuri.
Ouale le spargem intr-o farfurie peste care vom pune piperul si sarea si le batem bine.
Pesmetul il punem si pe el intr-o farfurioara.
Punem uleiul in tigaie pt a se incinge.Cat ulei trebuie nu stiu sa va zic exact depinde de cat este de lata tigaia,atat va pot spune ca trebuie sa acopere pulpele.
Ok haideti sa trecem la treaba:Luam o pulpa o dam prin ou,apoi prin pesmet,iar prin ou si inca o data prin pesmet dupa care putem pune in tigaie si la fel procedam si cu restul pulpelor,le dam de doua ori prin ou si de doua ori prin pesmet.
Atentie: lasati focul mic ca sa se patrunda bine carnea.
Cand pulpele sunt gata le scoateti pe un prosop de hartie pt a absorbi tot uleiul.
POFTA BUNA!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult