Pulpite de pui pane

de Cris2711 in Pui, 6 Iun 2015 | 4808 vizualizari

 

Desi este foarte cald m-am incumetat sa fac pulpite pane cu salata verde.In circa o jumatate de ora sunt bune de servit.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpite de pui
  • 1 ou
  • cca . 100 gr. faina
  • cca. 100 gr. pesmet
  • cca 200 gr unt sau 200 ml ulei
  • piper mozaic
  • piper cayenne
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite de pui pane:

Intai se condimenteaza pulpitele de pui cu sare,piper mozaic si piper cayenne.

In trei castronele sau farfurii late se impart oul,faina si pesmetul.

Untul sau uleiul se incing in tigaie.

Pulpitele se dau intai prin faina,apoi prin ou iar pe urma prin pesmet si se pun in tigaia cu unt sau ulei.

La interval de cateva minute,la foc mediu,se intorc de pe o parte pe alta ,pana devin aurii.

Cand sunt gata se servesc calde alaturi de o garnitura preferata de voi si o salata asemenea aleasa dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit piper mozaic si cayenne.

2

A se urma pasii:intai faina,apoi ou,apoi pesmet.

3

Daca nu aveti imediat timp sa mancati ,se pun intr-o forma termorezistenta la cuptor la 100 ° C pentru cateva minute.

4

Piperul Cayenne Piperul Cayenne se obtine prin macinarea fina a ardeilor iuti, gata uscati. Acesta are un gust tipic, usor afumat, amarui delicat. Intreaga aroma este bineinteles una foarte picanta. De aceasta are grija substanta naturala Capsaicin, care se regaseste in cantitate substantiala in ardeii iuti de culoarea focului dogoritor. Se stie despre aceasta substanta ca actioneaza asupra receptorilor de durere si de caldura ai pielii si ai mucoaselor. Odata cu temperatura ridicata din corp se arde si o cantitate relativ mare de calorii, care in mod contrar, aveau grija sa formeze rezerve de grasimi.-Sursa:Gradina mea.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe pane