Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am invatat reteta asta cu mai multe feluri de creme. Cea mai buna insa este cea cu portocale .O s ava dau si ingredientele de la celelalte tipuri de creme .
Baza de cosulete:
- se amesteca faina cu sare , margarina si ouale. Se adauga putina apa treptat pana se face un alaut potrivit de moale pentru a se forma baza de cosulete.
Se lasa la oidihnit cca 1 h
- se ung formele de cosulete cu margarina sau untura- si se modeleaza aluatul in forme.
Crema de portocale:
- Se fierbe zaharul cu apa- cca 2 min
-se amesteca galbenusurile cu ouala intregi, sis e amesteca siropul de zahar, amestecand ff bine.. Adaugam sucul de portocala si coaja de portocala . Se toarna in forme si se dau la cuptor pana devin mai rumene.
Crema de lapte:
Se amesteca untul moale, si restul ingredientelor- se pun in forme si se dau la cuptor
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult