Quesadilla

de alinutza1983 in Pui, 18 Dec 2010 | 6032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 lipii de marime medie
  • 2 cepe mici
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 400 gr piept de pui
  • 200 gr cascaval razuit
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla:

 Legumele se taie marunt, cubulete, si se trag in tigaie 5-8 min, pana obtinem un sos; intre timp si pieptul de pui taiat fasii subtiri se pune la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei, se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, etc....dupa acesti dintai pasi , nu ne ramane decat sa trecem la asamblarea quesadilliei....

Intr-o tigaie suficient de incapatoare pentru a intra lipia, punem un strop de ulei, ungem bine tigaia, punem o prima lipie, o lasam putin sa se rumeneasca, o intoarcem de pe-o parte pe alta, apoi, cand este suficient de coapta o acoperim cu o lingura sos de legume.... apoi presaram bucatele de pui....si ...la final cascaval ras! se acopera totul cu cea de-a doua lipie, se preseaza putin cu mana, apoi se intoarce pe cealalta parte ( cu mare grija, ca nu cumva sa ni se imprastie tot continutul prin tigaie : ) )...eu am prins experienta abia cam la a 3 -a quesadillia....he he1...

se mai lasa totul pe focul aragazului cam 2-3 min, astfel incat sa se topeasca cascavalul, iar lipia ultima sa fie si ea coapta!
Se taie totul in 4 ..se serveste cu mare pofta, alaturi de diferite sosuri ( eu am facut un tzatziki si un sos calipso )...totul a fost delicios si satioas....si nu chiar asa caloric!! : )

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui