Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2014 | 8469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 rosie
  • 1 bucata mozzarela
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura busuioc uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii:

Aluatul foietaj se desface si se pune intr-o tava in care am pus o hartie de copt.

Se coace circa 10 minute .

In acest timp preparam umplutura:

Mozzarela se taie bucatele. Rosia se spala si se taie felii, Ceapa se curata de coaja , se spala si se taie felii.

Intr-un bol amestecam ouale cu smantana, laptele faina, sare , piper, si busuioc.

Punem compozitia rezultata peste foietaj , Adaugam bucatelele de mozzarela, felii de rosie si ceapa, si dam tava la cuptor pentru circa 30 minute (sau pana se leaga compozitia).

Este la fel de buna calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei