Rafaello

de serenyti in Prajituri, 13 Mar 2013 | 5640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet nuca de cocos
  • 1 pachet stafide
  • 1 pachet foi de napolitane
  • 1 pachet Rama
  • 300 gr zahar pudra
  • 250 gr lapte praf
  • o esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello:

Foile de napolitane se dau prin masina de tocat carne.Se freaca margarina cu zaharul pana devine spuma,se adauga laptele praf,foile de napolitana macinate si 50 gr cocos.Se framanta bine si se fac bilute,in mijloc punandu-se stafide(stafidele se inmoaie in rom si se scurg).Se da fiecare bila prin nuca de cocos.Se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "RAFAELLA"