Raffaello

de gaby_duceag in Dulciuri, 3 Ian 2011 | 8719 vizualizari

 

O reteta preluata de la Ancutza noastra, alias postavaru:)). Multumesc Ancutz.
Eu am facut cantitate dubla.

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra(eu am pus mai putin, aprox 200gr la cantitatile duble de ingrediente)
  • 100 g unt moale
  • 100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
  • bomboane de ciocolata umplute cu stafide. (asa am pus eu. puteti pune migdale, alune de padure)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Ce simplu!

Amestecam totul (untul trebuie sa fie la temperatura camerei), cu mana. Framantam bine , bine , apoi luam cate o lingurita de compozitie,  punem in mijloc cate o bomboana , o modelam in maini formand bilute rotunde pe care le tavalim apoi prin cocos.

ps.Eu am pus si 20 ml apa fiarta.

Depozitam la loc intunecos si rece.

Un deliciu! Mie-mi plac mai mult decat cele din comert.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Raffaello-0
Raffaello-1

COMENTARII (40)

gaby_duceag 1

04.01.2011, 09:36

monicule, nuuuu, ca la Craciun le-am facut. dar imi place sa fac. mi-ai dat o idee, ca mai am lapte praf. .deci, ma apuc de curatenie si diseara vii pe la mine, da?

mena29 1

04.01.2011, 17:43

frumos

Zambareata 1

08.11.2011, 15:41

asta e desertul pe ziua de azi merg sa cumpar lapte praf si trec la actiune ....revin sa spun ce mi-a iesit ....Felicitari ,arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20