Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie

de Rux in Paste, 3 Iun 2013 | 3113 vizualizari

 

Imi place salvia...are un gust minunat si innobileaza orice mancare care o contine :)....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu ciuperci( pot fi de orice fel, cu branza, spanac etc...ce gasiti sau ce va place)
  • 70 gr unt
  • 4 sau 5 frunze de salvie proaspata
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • parmezan razuit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie:

Fierbem ravioli in apa clocotita in care am adaugat 1 lingura de ulei si putina sare. Eu i-am tinut 9 minute, am dat vasul deoparte si am mai lasat 1 minut in apa apoi i-am scurs rapid si i-am turnat in sos.

Pentru sos:  Intr-o tigaie punem uleiul de masline ( 2 linguri) in el topim untul si adaugam salvia.  Lasam sa dea doua trei clocote si punem ravioli. Amestecam bine si sunt gata de servit cu parmezan deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie 233376
retete culinare - Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie 233377
retete culinare - Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie 233378
retete culinare - Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie 233379
retete culinare - Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie 233380

COMENTARII (41)

Micutza Luana 1

05.06.2013, 19:57

adoor pastelee like like

Rux 1

05.06.2013, 20:04

Irina, multumesc mult draga mea

Rux 1

05.06.2013, 20:05

Luana....si mie imi plac mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: