Risotto cu capsuni

de BuburuzaBubu in Dulciuri, 5 Apr 2012 | 2487 vizualizari

 

Delicios!!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt
  • 1 litru lapte fierbinte
  • 40 gr zahar + 1 plic zahar vanilat
  • 250 gr risotto
  • 100ml vin alb
  • 250 gr capsuni
  • 1 lingura fulgi de ciocolata
  • 1 lingura fistic maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu capsuni:

Topim untul si zaharul intr-o cratita,adaugam orezul si calim pentru 1 min amestecand continu.Stingem cu vin si amestecam usor pana cand acesta  se evapora

Laptele se adauga putin cate putin amestecand continuu. Lasam orezul sa fiarba 25 de min la foc mic,din cand in cand amestecam.Dupa ce s-a fiert il lasam la racit.

Punem Risotto in farfurii si decoram cu capsuni,fulgii de ciocolata si fistic.

Aveti grija,este periculos de bun !!!Portia are 360 Kcal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

05.04.2012, 23:39

ela 1

05.04.2012, 23:40

wow,ce bunatate

Angelina_Elena 1

07.06.2012, 21:21

foarte,foarte bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Profiterol