Romantic

de aziz in Pui, 18 Feb 2011 | 1400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept pui
  • 2 cutii cu ciuperci sau ciuperci proaspete
  • smantina cam 350 gr
  • o ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • supa instant
  • patrunjel verde
  • o lingura faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Romantic:

calim ceapa taiata cit mai marunt impreuna cu usturoiul,adaugam ciupecutele si lasam impreuna la calit. Potrivim de sare, piper, supa instant. Cind sint gata scoatem pe farfurie. In aceeasi tigaie unde au fost ciupercutele,(adica nu spalam), prajite adaugam 2 linguri ulei si smantina amestecata cu lingura de faina, usturoi (faina poate fi desfacuta mai intii intr-o lingura- doua de apa). Se lasa pina cind se incheaga putin amestecind continuu.

Pinicile se taie si se dau la grill-ul de la cuptor. Se scoate putin miez din mijloc pt a face loc ciupercutelor si sosului de smantina. Pieptul de pui se taie file sau fisii subtiri si se prajeste in tigaie de teflon fara ulei. Se scoate si se tine acoperit cu putin usturoi taiat feliute. Cind painica este gata se umple cu sos de smantina si ciuperci alaturi de gratarul din piept de pui presarat cu  patrunjel verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Romantic-0
Romantic-1
Romantic-2
Romantic-3
Romantic-4
Romantic-5
Romantic-6
Romantic-7
Romantic-8
Romantic-9
Romantic-10

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

21.02.2011, 08:57

bun bun

aziz 1

21.02.2011, 17:47

kamy

aziz 1

21.02.2011, 17:47

motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04