Rulada cu capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 29 Iun 2013 | 966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 7 oua
  • 7 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • 7 linguri zahar
  • 1 praf sare
  • crema:
  • 600 g branza vaci
  • 200 g zahar pudra cu aroma vanilie
  • 1 lingura cacao
  • 2 linguri capuccino
  • 100 ml frisca
  • 200 g unt
  • 1 esenta vanilie
  • capsuni
  • glazura
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu capsuni:

Blat - Mixam albusurile spuma cu un praf sare. Separat galbenusurile le amestecam cu zaharul pana se topeste si rasturnam peste albusuri. Amestecam si adaugam in ploaie faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava (eu am folosit tava de la aragaz) cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam compozitia de blat. Dam la cuptorul preincalzit cca 15 min (sau putem face testul cu scobitoarea). Scoatem blatul fierbinte il il rulam intr-un prosop umed.

Crema - Branza o mixam cu zaharul si esenta. Adaugam lingurile de cacao si capuccino. Treptat adaugam frisca si untul tinut la rece. Dam crema la frigider cca 30 minute.

Desfacem blatul si il ungem cu crema de branza iar deasupra pe mijloc punem un rand de capsuni. Si rulam tinand capsuni pe mijloc inauntru.

Deasupra turnam glazura de ciocolata si putem servi

 

COMENTARII (10)

Rocsi 1

29.06.2013, 20:26

Mmm ce buna

gaby_gabytza 1

29.06.2013, 21:01

va multumesc

diaconta 1

29.06.2013, 21:30

cu branza si fructe,foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S