Rulada cu gem de struguri

de Sorinnaa in Prajituri, 18 Oct 2013 | 1077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de faina
  • 6 linguri de zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • un borcan gem de struguri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de struguri:

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu zaharul pana se fac bat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma faina amestecata dinainte cu praful de copt. Turnam in tava tapata cu hartie de copt si coacem 10-15 minute pana devine aurie. O rasturnam cu tot cu hartia de copt pe un servet de bucatarie, rulam si lasam la racit.

Dupa ce se raceste, desfacem din servet, desprindem hartia de copt si ungem cu putin gem, nu prea mult ca sa nu curga. Rulam din nou si taiem toata rulada felii.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu gem de struguri 270059
retete culinare - Rulada cu gem de struguri 270060
retete culinare - Rulada cu gem de struguri 270061
retete culinare - Rulada cu gem de struguri 270062
retete culinare - Rulada cu gem de struguri 270063
retete culinare - Rulada cu gem de struguri 270064
retete culinare - Rulada cu gem de struguri 270065
retete culinare - Rulada cu gem de struguri 270066

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

18.10.2013, 23:27

Andreea Caroline 1

19.10.2013, 09:33

Foarte buna

Rocsi 1

19.10.2013, 22:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S