Rulada cu nuca de cocos - de post

de Georgiana78 in Prajituri, 27 Mar 2012 | 17075 vizualizari

 

Noua ne place mult cocosul iar aceasta rulada este fina si foarte gustoasa si aromata!

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 300 ml apa
  • 500 gr biscuiti
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri cacao
  • Crema:
  • 1 pachet margarina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 100 gr nuca cocos
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu nuca de cocos - de post:

Aluatul:

- apa, zaharul si cacaua se pun pe foc sa dea cateva clocote

- biscuitii se macina sau se piseaza su sucitorul si se amesteca cu siropul

- se framanta totul cu mana unsa cu ulei, se imparte aluatul in 3 bucati si se intinde pe cate o folie alimentara cu sucitorul uns si el cu ulei foi nu prea mari

-deasupra aluatului se intinde crema

Crema:

- se amesteca bine margarina la temperatura camerei cu zaharul si nuca cocos pana se obtine o crema

Se ruleaza strans cu ajutorul foliei (tragand inapoi folia de plastic) si se da la rece

Dupa ce s-a racit si legat se portioneaza!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Geanina87 1

27.03.2012, 19:49

Foarte buna...abia astept sa o fac si eu

MIUTA 1

27.03.2012, 23:54

Imi place

Georgiana78 1

28.03.2012, 07:58

Va multumesc frumos! Sa o incercati, nu o sa va pare rau!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ovaz