Mini-placinta pufoasa cu branza

de ionix in Prajituri, 5 Feb 2010 | 6395 vizualizari

 

un dulce inventat pe moment... rapid de facut si de papat... :p

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 5 linguri cu zahar
  • un praf de sare
  • Faina cat cuprinde

  Pentru umplutura:

  • 300 branza de vaci dulce
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 2 linguri cu miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-placinta pufoasa cu branza:


Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si zahar, o sa-si dubleze volumul. Apoi, se pune uleiul peste oua si se amesteca bine. Se pune faina cat cuprinde iar daca iese prea vascos mai adaugam putin ulei si framantam. Umplutura o formam amestecand bine ingredientele date.


Pe o planseta curata punem putin ulei si intindem o foaie subtire. Foaia o ungem cu branza, rulam foaia , lipim capetele si dam la cuptor. Lasam pana cand incepe a capata o culoare aurie. Se serveste atat calda cat si rece, dupa preferinte


Pofta buna!


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mini-placinta pufoasa cu branza 16242
retete culinare - Mini-placinta pufoasa cu branza 16243
retete culinare - Mini-placinta pufoasa cu branza 16244
retete culinare - Mini-placinta pufoasa cu branza 16245
retete culinare - Mini-placinta pufoasa cu branza 16246

COMENTARII (4)

Rocsi 1

06.02.2010, 17:04

bun...iti trimit si eu poale-n brau

ionix 1

06.02.2010, 20:22

mersic fetelor... e bunut, nu bun hehe
hmm,... Rox, cu cea mai mare placere cedez pt poale-n brau

Michelle 1

07.02.2010, 12:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Langosi unguresti

de Rux 9

Langosi unguresti

ieri la 21:35

Rulada cu fructe de padure

de GeorgiG 4

Rulada cu fructe...

ieri la 21:22

Budinca de dovlecei cu cascaval

de GeorgiG 4

Budinca de...

ieri la 20:54