Mini-placinta pufoasa cu branza

de ionix in Prajituri, 5 Feb 2010 | 6496 vizualizari

 

un dulce inventat pe moment... rapid de facut si de papat... :p

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 5 linguri cu zahar
  • un praf de sare
  • Faina cat cuprinde

  Pentru umplutura:

  • 300 branza de vaci dulce
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 2 linguri cu miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-placinta pufoasa cu branza:

 

Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si zahar, o sa-si dubleze volumul. Apoi, se pune uleiul peste oua si se amesteca bine. Se pune faina cat cuprinde iar daca iese prea vascos mai adaugam putin ulei si framantam. Umplutura o formam amestecand bine ingredientele date.

Pe o planseta curata punem putin ulei si intindem o foaie subtire. Foaia o ungem cu branza, rulam foaia , lipim capetele si dam la cuptor. Lasam pana cand incepe a capata o culoare aurie. Se serveste atat calda cat si rece, dupa preferinte  

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Mini-placinta pufoasa cu branza-0
Mini-placinta pufoasa cu branza-1
Mini-placinta pufoasa cu branza-2
Mini-placinta pufoasa cu branza-3
Mini-placinta pufoasa cu branza-4

COMENTARII (4)

Rocsi 1

06.02.2010, 17:04

bun...iti trimit si eu poale-n brau

ionix 1

06.02.2010, 20:22

mersic fetelor... e bunut, nu bun hehe
hmm,... Rox, cu cea mai mare placere cedez pt poale-n brau

Michelle 1

07.02.2010, 12:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20