Rulada cu somon

de janet in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 3126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 felii mari de piine ,mai subtiri,fara coaja
  • -pasta de brinza
  • -somon afumat
  • -patrunjel tocat marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon:

Feliile de piine le aplatizam cit putem cu un sucitor,le ungem cu crema de brinza peste care punem somonul.(toate astea le-am pregatit pe o folie de film alimentar)Acum,cu ajutorul foliei,rulam cit mai strins,ca la salamul de biscuiti(fara sa prindem foliea inauntru)Asa strinse le punem la rece pina cind o sa-l feliem. Atunci ,desfacem folia,si tavalim ruloul prin patrunjel tocat foarte marunt(dupa cum o sa vedeti eu nu l-am dat prin partunjel ,dar va sfatuiesc sa o faceti ca arata super!)Apoi feliem si servim .Este un aperitiv usor si rapid de facut si da foarte bine!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu somon 28612
retete culinare - Rulada cu somon 28613
retete culinare - Rulada cu somon 28614
retete culinare - Rulada cu somon 28615

COMENTARII (12)

Bunica 1

27.04.2010, 22:23

E super rulada facuta de tine !Pe un platou de aperitive da foarte bine.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 12:57

asta e de exceptie !..Doamne..daca ar fi sa comentez tot ce vad ar trebui sa nu mai ies niciodata de aici ))

nusica 1

07.11.2011, 22:25

cum adica?luam o felie,doua,cate?le punem alaturi?mie nu mi-a iesit.am pus 4 felii de paine aplatizate cu sucitorul,pe folie,le-am uns cu crema de branza si deasupra somon afumat,le-am rulat si s-a rupt painea si a iesit branza si a iesit gros,un sul gros,n-am putut sa rulez strans,s-a rupt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S