Rulada cu somon afumat si spanac

de iuliana_florentina in Somon, 17 Feb 2015 | 2162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de aluat foietaj ( a cate 275 g fiecare )
  • 500 g spanac congelat
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 100 g somon afumat
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • sare si piper
  • un galbenus (pentru uns )
  • seminte de susan albe si negre (pentru decor )
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon afumat si spanac:

Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .

Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.

Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim calde sau reci ,pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu somon afumat si spanac-0
Rulada cu somon afumat si spanac-1

COMENTARII (26)

dantes

dantes 1

19.02.2015, 07:03

Foarte buna!

simona72

simona72 1

19.02.2015, 09:07

Ce combinatie!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

19.02.2015, 17:32

bine ai venit!arata perfect

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!