Rulada cu sunca si crema de branza

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2011 | 3157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii paine pentru sandwich
  • 6 felii sunca
  • 125 g crema de branza
  • 25 g unt
  • cateva fire marar
  • 1/2 ardei rosu
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu sunca si crema de branza:

Crema de branza se condimenteaza si se mixeaza impreuna cu untul. Se asezoneaza cu marar.

Feliile de paine "se intind" cu sucitorul pana devin subtiri se se aseaza una langa alta pe o bucata de hartie de aluminiu. Peste feliile de paine se intinde crema de branza,feliile de sunca si pe o margine fasii de ardei. Se ruleaza cat mai strans si cu mare grija. Rulada se inveleste in folie si se da la frigider pentru minim o ora.

Se taie felii si se serveste rece,ca aperitiv :)

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu sunca si crema de branza-0
Rulada cu sunca si crema de branza-1
Rulada cu sunca si crema de branza-2

COMENTARII (16)

La Ancuta 1

27.07.2011, 14:00

diaconta 1

27.07.2011, 22:39

mai bine te-am trimite in vreo tabara o sa vorbesc cu parintii tai sa nu te mai lase la bucatarie ne omori incet

adry88 1

11.08.2011, 21:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04