Rulada de carne de porc cu cascaval si ardei

de Lau in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2020 | 2195 vizualizari

 

 
Bunatati de Craciun!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • rozmarin
  • 200 ml vin rosu
  • 200 g cascaval
  • 1 ardei rosu(eu am folosit ardei in sos)
  • 3 catei usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • condimente pentru porc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne de porc cu cascaval si ardei:

Bucata de carne o taiem pe orizontala pentru a obtine o bucata mai mare.

Fiecare bucata de carne o batem putin cu ciocanul si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

Adaugam felii de cascaval,felii de ardei,crengute de rozmarin,rulam cat mai strans si prindem capetele cu scobitori.

Asezam in tava (eu prefer sa pun hartie de copt)adaugam cana de vin,condimentam cu boia de ardei,condimente pentru porc dupa gust,adaugam foaia de dafin rupta,rozmarin,usturoiul taiat felii si acoperim cu folie alimentara.

Dam la rece 1 ora(dupa 30 min intoarcem carnea)

Adaugam 1 cescuta de apa si dam tava (acoperita cu folie de aluminiu)la cuptorul incalzit la 240 grade 40 min,indepartam folia,scadem temperatura la 190 grade si lasamcca 20-30 min pana ce se rumeneste frumos deasupra.

O lasam sa se raceasca inainte sa o feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne de porc cu cascaval si ardei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti