Rulada de carne in bacon

de ralu_ca in Porc, 7 Dec 2013 | 38700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 felii bacon ( 2 pachete )
  • 500 g carne tocata
  • 400 g cascaval
  • 2 capatani usturoi
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • alte ingrediente
  • boia iute ( chili )
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in bacon:

Carnea tocata se amesteca cu usturoiul pisat, ouale crude, patrunjel tocat, sare si piper. Rupem doua bucati folie mai maricele pe care se aseaza feliile de bacon ( vezi foto). 4 jos si 3 deasupra la fel ca in foto. Impletiturile se condimenteaza cu chili si sare, carnea o impartim in doua in mod egal.

Pe alta folie am intins carnea, apoi am ras cascaval si am rulat cu ajutorul foliei. Apoi am asezat usor ruloul (fara folie) intr-o parte a impletiturii de bacon. Urmeza infasurarea cu ajutorul foliei, inchid capetele si rulourile obtinute (pentru ca vom prepara doua) le punem in tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si le introducem la cuptor approx 1 ora.

Scoatem tava din cuptor, desfacem capetele cu grija, dar sa ramana pe sub rulada, si le ungem cu amestecul obtinut astfel:  intr-un vas amestec 2 linguri miere, 3 linguri sos soia, 1/2 lingurita chili si 1 lingurita sare. Se omogenizeaza si se ung suprafata si lateralele  rulourilor, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc.

Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de carne in bacon-0
Rulada de carne in bacon-1
Rulada de carne in bacon-2
Rulada de carne in bacon-3
Rulada de carne in bacon-4
Rulada de carne in bacon-5
Rulada de carne in bacon-6
Rulada de carne in bacon-7
Rulada de carne in bacon-8
Rulada de carne in bacon-9
Rulada de carne in bacon-10
Rulada de carne in bacon-11

COMENTARII (18)

MonaMimi

MonaMimi 1

08.12.2013, 17:15

foarte bun

adry88

adry88 1

09.12.2013, 15:58

super bun

Pushaa

Pushaa 1

22.01.2014, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!