Rulada de carne in miez de nuca :)

de elemer in Porc, 21 Oct 2014 | 1368 vizualizari

 

O reteta fenomenala fara E-uri .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata 
  • 150 gr slanina afumata taiata cuburi 
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete mici 
  • 5 catei usturoi pisati 
  • 100 gr nuca macinata 
  • Sare , piper 
  • folie de aluminiu 
  • Apa cca.2 litri
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in miez de nuca :):

Luam un bol mai mare punem toate ingredientele ,insa fara de miezul de nuca , si framintam  bine sa fie uniform peste tot si punem in frigider cca 30 de minute ,la racit .

Scoatem din frigider , si formam 2 rulade pe care le invelim in minim trei foi de  folie  de aluminiu ,la capete folia o sucim sa nu intre apa ,putem sa si o legam ,si punem intr-o oala in apa rece sub capac pe foc mic fiindca n-are voie sa fiarba ,si lasam 3 ore .

Dupa aceea luam oala si fara sa indepartam capacul punem la racit intr-un loc mai rece , eu de obicei pe terasa pun seara si dimineata e racit cum trebuie . Scoatem din apa , si din folie ,invirtim bine in miezul de nuca si punem in frigider pina la servire :)

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de carne  in miez de nuca :)-0
Rulada de carne  in miez de nuca :)-1
Rulada de carne  in miez de nuca :)-2
Rulada de carne  in miez de nuca :)-3

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

21.10.2014, 21:51

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.10.2014, 22:13

Panacris

Panacris 1

22.10.2014, 08:03

Interesant! De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!