Rulada de carne si legume

de ionela2682 in Porc, 18 Ian 2013 | 6256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc (aproximativ 6-700g)
  • 2 carnati cabanos
  • 1 morcov taiat bastonase subtiri
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • kaizer taiat bastonase subtiri
  • castravete acru
  • mustar dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne si legume:

Carnea o taiem astfel incat sa obtinem un dreptungi destul de uniform si subtirel,acoperim cu folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pentru a o fragezi . Saram si piperam ,ungem cu putin mustar dulce. Asezam pe lungimea laturii mai lungi carnatul iar pe toata suprafata asezam  bastonasele de morcov ,ardei ,castravete acru si patrunjelul .Saram si piperam daca mai este nevoie

Rulam strans , legam cu sfoara, asezam in tava unsa ,ungem cu ulei intreaga rulada si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Eu am copt rulada alaturi de cotlete de porc carnati oltenesti si carnati proaspeti.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Pentru a obtine o rulada frumos rumenita am asezat deasupra bucatelele rezultate in urma drgresarii carnii.

RETETA IN IMAGINI

Rulada de carne si legume-0
Rulada de carne si legume-1
Rulada de carne si legume-2
Rulada de carne si legume-3

COMENTARII (25)

adry88

adry88 1

19.01.2013, 13:28

minunata

diana_k

diana_k 1

21.01.2013, 12:06

ce bine arata, foarte buna rulada

annemarry

annemarry 1

23.01.2013, 20:49

ce pofta mi s-a facut super arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!