Rulada de porc cu branza cheddar

de Catalina L in Porc, 7 Oct 2018 | 2797 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida.
Variantele pot fi nelimitate, totul depinde de ce aveti pofta sau la indemana in frigider.
Taiata apoi bucati, veti obtine mai multe portii este deci economica.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/06/rulada-de-porc-cu-branza-cheddar.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc fara os
  • 80 g de carne tocata de vita
  • 4 felii de branza cheddar pentru burger
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa salota sau alba mica
  • 15 rosii cherry
  • sare, piper
  • paprika dulce, cimbru
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu branza cheddar:

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt.

Bateti cotletele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Punem peste cotlet: carnea tocata (sare si piper), 2 felii de cheddar si rosii cherry taiate in 2.

Rulam si legam cu sfoara de bucatarie.

Le presaram cu sare, piper, paprika si le punem la prajit in uleiul incins.

Le prajim pe toate partile, adaugam apoi ceapa si usturoiul.

Revenim totul,  adaugam rosiile, cimbrul, sare, piper si 100 ml de apa.

Gatiti timp de 5 minute.

Turnati sosul soia peste rulade si dati la cuptorul incins la 200°C, timp de 20-25 minute.

Stropiti-le cu sos in mod regulat. Puneti un pic de apa daca trebuie.

Scoateti din cuptor, lasati un pic sa se racesca si indepartati sfoara.

Taiati felii.

Le-am servit cu salata de cartofi - reteta aici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu branza cheddar" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi crocanti