Aperitiv rulada din carne tocata cu legume

de T I M E A in Porc, 20 Mai 2014 | 55849 vizualizari

 

E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 cartof mare
  • 1 morcov mare
  • 4 fire ceapa verde
  • ½ ardei verde
  • ½ ardei rosu
  • ½ legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pesmet
  • ½ lingurita sare de mare
  • un pic de piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din carne tocata cu legume:

Tocam carnea si o punem intr-un bol.

Cartoful il dam pe razatoarea mica si il scurgem de apa. Morcovul la fel il dam pe razatoarea mica.

Ceapa si ardeiul le spalam si le taiem rondele, respectiv cubulete. Toate acestea le adaugam peste carnea tocata si amestecam bine.

Adaugam patrunjelul tocat, apoi ouale si omogenizam compozitia. La final incorporam pesmetul cu sarea si piperul.

Turnam carnea pe o hartie de copt si o rulam, apoi o punem intr-o tava de chec sau chiar si intr-o tava dreptunghiulara. Sau putem pune hartia de copt in tava si apoi amestecul de carne in tava. Voi faceti cum credeti ca va e mai usor.

Dam tava la la cuptor la 170 de grade timp de o ora si 10 minute. Scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit feliem.

Se poate servi si rece si calda.

TIPS-URI

1

Verdeturile folosite sunt si in functie de preferinte.

2

Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Sylvia 1

15.01.2015, 10:58

imi place f mult si este de o mie de ori mai buna decat mezelurile din comert

Bya Ralu 1

16.01.2015, 13:33

ce bun trebe sa fie

mihaelar63 1

12.12.2016, 03:53

Gata . Am descoperit si eu America ) La favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulou Brasovean 1 portie