Rulada din piept de gasca

de Veronica22 in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2014 | 1018 vizualizari

 

Rulada este foarte buna,dar pieptul de gasca nu il avem tot timpul la indemana,asa ca merge inlocuit cu piept de curcan sau pui.Rezultatul fa la fel de bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de gasca
  • 4 oua
  • 2-3 ciuperci mari
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • condimente pentru pui
  • sare si piper
  • 200 ml vin rosu sec
  • 200 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de gasca:

Preparam o omleta din: oua,ciuperci,cepa,ardei.
Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei.Adaugam ardeiul tocat si el marunt,sare si piper.Lasam sa se raceasca amestecul de legume.
Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da la cuptor 10-15 min.Cand omleta este coapta,se lasa sa se raceasca in tava.
Pieptul de gasca se taie in felii .Se bat putin pentru a se intinde.Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale.Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea,se condimenteaza .Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans.Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu.Se pun in tava,adaugam vinul si apa si se dau la
cuptor pentru 60 min.
Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou.
Servim cu garnitura de cartofi piure.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada din piept de gasca 300017
retete culinare - Rulada din piept de gasca 300018
retete culinare - Rulada din piept de gasca 300019
retete culinare - Rulada din piept de gasca 300020
retete culinare - Rulada din piept de gasca 300021
retete culinare - Rulada din piept de gasca 300022
retete culinare - Rulada din piept de gasca 300023

COMENTARII (12)

Veronica22 1

24.02.2014, 12:56

Garantat e foarte buna! Va multumesc tare mult pentru aprecieri!

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:43

Panacris 1

08.04.2014, 07:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21